Over Jan

Het begon in 1967,

Toen ik, Jan Leeuwenburgh, geboren werd op Boerderij Bouwlust in de Hoekse Waard, ontwikkelde ik al jong een diepe verbinding met de natuur. Na de middelbare landbouwschool startte ik in 1990 mijn eigen bedrijf in groenten en fruit en volgde ’s avonds een opleiding HTS Werktuigbouwkunde. De techniek bleef mij boeien en in 2000 stapte ik over naar de scheepvaart en aandrijfsystemen, wat me wereldwijd mooie projecten bracht.

In 2012 veranderde mijn leven toen ik via een artikel Maarten Oversier ontdekte. Zijn woorden over voorouderlijk werk raakten me diep, vooral omdat ik worstelde met het verlies van mijn moeder in mijn tienerjaren. De sessies bij Maarten brachten me heling en zelfontdekking. Ik volgde opleidingen bij Maarten en de School voor Reïncarnatietherapie Nederland (SRN), en mijn interesse in voorouderlijk werk groeide sterk.

In 2020 opende mijn praktijk,

Hier zet ik mijn kennis en ervaring in om jou te helpen op jouw pad naar heling en zelfontdekking. Mijn praktijkruimte is een plek van rust en vertrouwen, waar je je volledig kunt ontspannen en openstellen voor diepgaande therapeutische ervaringen. Ik geloof in de kracht van regressie- en reïncarnatietherapie om diepgewortelde patronen en blokkades te ontdekken en los te laten.

Deze therapieën bieden je de mogelijkheid om onbewuste invloeden op je huidige leven te begrijpen en emotionele en spirituele heling te vinden. Samen werken we aan een bevrijd en evenwichtig leven, waarin je met vertrouwen en helderheid vooruit kunt kijken. Ik sta klaar om je persoonlijk te begeleiden en op maat gemaakte sessies aan te bieden die aansluiten bij jouw unieke behoeften en doelen. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op deze bijzondere reis te gaan.

Heb je een vraag of wil je graag kennis maken?

Ervaringen van anderen

“Jan heeft een unieke gave om je terug te brengen naar de kern van je problemen. Door zijn sessies heb ik eindelijk vrede kunnen sluiten met mijn verleden en kan ik nu vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Ik kan zijn therapie ten zeerste aanbevelen.”